Cruisereiziger
Wereldcruise

Princess Cruises onthult route van 111-daagse wereldcruise

Princess Cruises heeft het reisschema onthuld van haar 111-daagse 2024 Wereldcruise, die op 11 november 2021 in de verkoop is gegaan. De cruise vindt plaats met de Island Princess (92.822 brutoton), die plek biedt aan 2.200 passagiers, met vertrek vanuit Fort Lauderdale op 4 januari 2024. Er kan ook op 18 januari 2024 worden opgestart in Los Angeles.

De route omvat 51 bestemmingen in 27 landen en 6 continenten – Afrika, Azië, Australië, Europa, Zuid-Amerika en Noord-Amerika. Tot de bezochte landen behoren Nieuw-Zeeland, Australië, Indonesië, Israël, Griekenland, Italië, Spanje, Marokko, de Canarische Eilanden, Costa Rica en meer.

De Island Princess zal tijdens de wereldcruise in 111 dagen meer dan 33.000 zeemijlen afleggen. Het schip zal 12 maiden calls doen in Galilea / Nazareth (Haifa), Bali (Benoa), Kreta (Heraklion), Mykonos, Napels (voor Capri en Pompeii), Florence / Pisa (Livorno), Genua (Milaan), Villefranche, Lissabon , Agadir, Santa Cruz de Tenerife en Bermuda.

De reis doet 25 UNESCO-werelderfgoedlocaties aan, waaronder de Akropolis in Athene, het havenfort van Cartagena en de oude Griekse stad Efeze in Turkije. Het zal daarnaast twee keer de evenaar passeren.

Cruises met Princess Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!