Princess Cruises onthult 2023-2024 Australië & Nieuw-Zeeland programma

Princess Cruises heeft haar 2023-2024 Australië & Nieuw-Zeeland cruiseprogramma bekendgemaakt met o.a. de langste wereldcruise ooit vanuit Australië. 4 Medallion-klasse schepen – Majestic Princess, Royal Princess, Grand Princess en Coral Princess – zullen naar 117 bestemmingen in 43 landen in Australië, Nieuw-Zeeland, de Stille Zuidzee, Zuidoost-Azië, Europa en Zuid-Amerika varen. De vertrekken staan gepland vanuit 6 thuishavens in Australië en Nieuw-Zeeland.

Hoogtepunten van het programma zijn onder meer:

  • Een wereldcruise van 110 nachten aan boord van Coral Princess, met vertrek op 30 april 2024 vanuit Sydney en op 2 mei 2024 vanuit Brisbane;
  • Vertrek vanuit zes thuishavens in Australië en Nieuw-Zeeland: Sydney, Melbourne, Brisbane, Perth (Fremantle), Adelaide en Auckland;
  • Verlengde ‘More Ashore’-verblijven op verschillende bestemmingen, waaronder overnachtingen in Tahiti (Papeete) en Cairns, evenals late vertrekken vanuit Auckland, Hong Kong, Honolulu, San Francisco, Tahiti (Papeete) en Vancouver;
  • Toegang tot meer dan 14 UNESCO-werelderfgoedlocaties, waaronder de Gondwana-regenwouden van Australië (vanuit Port Douglas), de Greater Blue Mountains (vanuit Sydney) en de Tasmaanse wildernis (vanuit Burnie).

Er zijn ook twee bijzondere cruisetours beschikbaar:

  • Australian Outback: Passagiers hebben de mogelijkheid om zich onder te dompelen in de Aboriginal-cultuur en twee UNESCO-werelderfgoedlocaties te bezoeken – de onderwaterkleuren van het Great Barrier Reef bewonderen en kijken hoe de ondergaande zon de lucht verandert als Uluru National Park’s iconische Uluru rood gloeit van veraf;
  • Ultimate Australia: Deze uitgebreide cruisetour leidt passagiers langs de hoogtepunten van Sydney, Uluru / Ayers Rock in het hart van de Outback, Darwin, Cairns en het Great Barrier Reef.

De verkoop van deze cruises start op 1 december 2021. Passagiers die de wereldcruise van 110 nachten boeken voor 30 april 2022 profiteren van een flinke boordtegoed per persoon.

Cruises van Princess Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!