Bezoek Queen Elizabeth aan Rotterdam geannuleerd

Het cruiseschip Queen Elizabeth zal maandag niet Rotterdam aandoen. Cunard heeft de 5-daagse cruise die zondag zou starten vanuit Southampton geannuleerd. De afzegging is volgens de Britse cruisemaatschappij te wijten aan de slechte weersomstandigheden.

Vanwege storm Arwen kon Queen Elizabeth zaterdag al niet aanmeren bij de Mayflower Cruise Terminal in Southampton na haar 13-daagse cruise vanuit de Middellandse Zee. De omstandigheden waren daarvoor te extreem. Zondagochtend lukte dat uiteindelijk wel.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!