Cruisereiziger
Renovatie

Amadea van Phoenix Reisen fris uit scheepswerf

Maanden lag MS Amadea van Phoenix Reisen bij Damen Shiprepair scheepswerf in Amsterdam. Vanaf de 2e week van september tot aan begin december lag het schip in de werf. Tijdens de geplande dokbeurt vonden diverse renovatiewerkzaamheden plaats en werd het schip voorzien van de nieuwste technologie.

Naast de gebruikelijke vernieuwingen van o.a. tapijt, verf en stoffering zijn 135 hutten op vier dekken gerenoveerd, is de Vista Lounge gedeeltelijk vernieuwd en de brug gereviseerd. Ook op technisch gebied gebeurde er veel. MS Amadea kreeg onder meer nieuwe uitlaatfilters voor de hoofdmotoren, een walaansluiting voor  externe stroomvoorziening tijdens het verblijf in havens en een biovergistingssysteem om voedselverspilling tegen te gaan.

Na de uitgebreide renovatie laat de Duitse reisorganisatie Phoenix Reisen graag het nieuwe schip zien tijdens haar eerste reis. Het relatief kleine schip biedt plek aan 600 passagiers met veel buitenhutten en balkonhutten:

 

Je boekt Phoenix Reisen bij:

Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger