MSC Magnifica uit de vaart tot 15 januari

MSC Cruises heeft besloten dat MSC Magnifica tenminste 4 weken uit de vaart gaat, tot 15 januari. Het schip arriveerde afgelopen zaterdag in Hamburg waar nieuwe passagiers niet meer aan boord mochten. Een combinatie van factoren zorgt voor dit besluit van MSC Cruises. Zo mochten passagiers al niet meer in Southampton van boord, ging Nederland in een nieuwe lockdown en kwamen naar verwachting strengere maatregelen in Frankrijk.

Passagiers die momenteel aan boord zijn, worden de komende dagen naar hun eigen land teruggebracht. Hoe en wanneer dat zal gaan gebeuren, is nog niet bekend.

Het schip zal op zaterdag 15 januari haar eerste cruise weer gaan maken, startend vanuit Hamburg. De afgelopen maanden voer het schip elke week een route met opstapmogelijkheden in IJmuiden voor Nederlandse gasten. Ook op de route stonden dus Hamburg, Southampton, Le Havre en Zeebrugge.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)