Cunard brengt Shakespeare aan boord van Queen Mary 2

Cunard brengt Shakespeare op het toneel aan boord in 2022. De rederij start een samenwerking met de Royal Shakespeare Company (RSC) op Queen Mary 2. Gasten zullen gaan genieten van theatervoorstellingen van de Royal Shakespeare Company. Zij laten zich inspireren door Shakespeare en zijn tijdgenoten, naast andere legendes. Op de transatlantische routes brengt het gezelschap de iconische liefdes scenes in het stuk Boundless at Sea en zien gasten de musical Miss Littlewood, dat over het leven gaat van regisseuse Joan Littlewood.

Bovendien kunnen gasten deelnemen aan Shakespeare workshops waarbij ze acteerlessen krijgen. Daarnaast zijn er Shakespeare Tales, kleine informele evenementen waar de acteurs hun favoriete sonnetten ten gehore brengen.

Bekijk snel de cruises van Cunard bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)