Seadream I ondergaat grote renovatie voor het zomerseizoen

Seadream Yacht Club heeft bekendgemaakt dat haar jacht Seadream I (112 gasten) eenzelfde grote renovatie zal ondergaan als die van Seadream II de afgelopen periode. Met het vernieuwingsprogramma is een totale investering gemoeid van meer dan $10 miljoen. De renovatie van SeaDream II werd recent afgerond en SeaDream I zal vanaf 26 maart 2022 aan de beurt zijn.  Vanaf 30 mei 2022 zal het schip klaar zijn voor haar gasten.

Het renovatieproject omvat nieuwe technologie, verbeterde hutten en lounges op alle dekken. De hutten ontvangen nieuwe stoffering, meubels en zullen zo heringericht worden dat gasten de ruimte groter gaan voelen. In de hut vind je voortaan USB/USBC poorten, wifi en nieuwe sensor verlichting, 55 inch LED tv’s met een keuze aan films/tv-zenders en een infotainmentsysteem.

Op de buitendekken vind je nieuwe Birmees teakhout, een weerspiegeling van een eeuwenoude jachttraditie van duurzaamheid en luxe. Je kunt een plekje zoeken in een van de nieuwe Balinese droombedden, ligstoelen en sterrenkijkers, handgemaakt van tijdloos premium mahonie. De bedden zijn compleet met Loro Piana® Italiaanse bekleding en kussens en op maat gemaakte Frette® Italiaanse handdoeken. Design parasols en hangmatten maken het geheel af. Twee nieuwe bubbelbaden voor koppels op dek 6 bieden een onbelemmerd 360-graden uitzicht. Daarnaast geven twee nieuwe buitenregen douches afkoeling na het zonnebaden. Het jachthavenplatform krijgt bovendien een upgrade.

In de binnenruimtes zorgen details van kristal, linnen, zilveren ijsemmers, geborduurde zijden pyjama’s en GIOBAGNARA-servies dienbladen voor een elegante finishing touch.

Routes

Seadream I gaat vanaf 30 mei een 5-daagse route maken vanuit Nice, naar Cannes, St. Tropez en Calvi. Daarna blijft het schip in de Middellandse Zee, met uitstapjes naar de Adriatische Zee en de Griekse eilanden.

Yacht Cruise Company

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!