Cruisereiziger
Doop

Doopprogramma onthuld voor AIDAcosma op 9 april

Op 9 april 2022 is het zover: atlete Kristina Vogel doopt dan het nieuwste cruiseschip van de AIDA-vloot, AIDAcosma, in Hamburg. Het doopprogramma maakte AIDA vandaag bekend, met o.a. een lichtshow, een bekende DJ en online stream.

De doopgasten kunnen een fantastische lichtshow verwachten die AIDAcosma en de avondlucht boven de Hanzestad in een zee van kleuren zal zetten. 300 lichtgevende drones en lichtbundels laten AIDAcosma schitteren. Fans kunnen online meegenieten vanaf 21:30 uur op www.aida.de/taufe en het AIDA YouTube-kanaal.

DJ ALLE FARBEN

Voor de muzikale begeleiding brengt de cruisemaatschappij de DJ ALLE FARBEN aan boord. Met twee miljard streams, 32 diamanten, platina en gouden onderscheidingen van Europa tot Azië, evenals meerdere hitlijsten en nummer 1-hits, is de Berlijnse superster een van de meest succesvolle nationale acts in housemuziek. Elke zomer brengt de 36-jarige talloze festivalfans in heel Europa in vervoering die van dansen en feesten houden. Op de doopavond van AIDAcosma staat hij op het Beach Club-podium en presenteert hij een show van 60 minuten speciaal voor de gasten van de doopreis.

Doopcruise

Gasten op de 14-daagse doopreis van 9 tot 23 april 2022 van Hamburg naar Palma de Mallorca kunnen zich verheugen op een unieke cruise. Na het exclusieve doopevenement zal de Oostenrijkse kapitein Vincent Cofalka de AIDAcosma rond 23.00 uur uitvaren. Ze maakt daarbij eerst een ereronde voor de concertzaal Elbphilharmonie in Hamburg. Het schip zet dan koers naar haar zomerbestemming in de westelijke Middellandse Zee. Tijdens de twee weken durende reis tijdens de paasvakantie krijgen gasten ruimschoots de gelegenheid om het nieuwe schip te ontdekken en te genieten van een boordprogramma vol hoogtepunten. De AIDAcosma bezoekt onder andere Zuid-Engeland, Lissabon, Málaga en Barcelona.

Al op de doopavond worden de gasten culinair getrakteerd: AIDA gourmet peetvaders Sven Marquardt, Andrea Schirmeier-Huber en Franz Schned zullen een doopmenu samenstellen en de gasten tijdens de doopreis verrassen met verdere lekkernijen en optredens op het podium. Ze worden vergezeld door tv-kok Felicitas Then, gastronomische beschermheer van restaurant Beach House, het nieuwe specialiteitenrestaurant aan boord van AIDAcosma.

Entertainment aan boord wordt verzorgd door pianist Joja Wendt, iconische AIDA-gastartiest Wayne Morris en komiek Niko Formanek. Gasten kunnen ook genieten van nieuwe shows. Nieuw in het Theatrium is de show “Alles Liebe”, in Studio X het participatiespel “Wie weet iets?” en in restaurant Time Machine de show “We reizen naar de toekomst van het jaar 2025”.
Voor de dansminnende gasten ronden optredens van DJ Mokabi met remixes en zijn eigen creaties van Tropical Deep House in de Beach Club en van Marc Jendrollik van Gletscher Fezzer met Beierse feestmuziek in het Brauhaus de avonden af.

Nieuw op de AIDAcosma

AIDAcosma-gasten kunnen zich verheugen op nieuw ingerichte dekken. Het prachtige nieuwe Ocean Deck strekt zich uit over vier dekken en biedt rondom een ​​panoramisch uitzicht op zee. Ook is er een infinity pool op de achtersteven van het schip. Het nieuwe Funpark met een grote binnenspeeltuin en de nieuwe Boulder Wall bieden volop afwisseling. Ook het gastronomische aanbod wordt verrijkt: in het nieuwe specialiteitenrestaurant Beach House worden zomerse en lichte lekkernijen geserveerd. Het specialiteitenrestaurant Mamma Mia biedt zelfgemaakte pasta en verse Italiaanse gerechten met on-site service en het Brauhaus zal een buitengrill hebben met een prachtig uitzicht op zee.

Daarnaast scoort AIDAcosma met features die ook op AIDAnova populair zijn, zoals de Beach Club, het Theatrium met zijn 360° podium, de tv-studio en de ruime Body & Soul Organic Spa. In 17 restaurants en 23 bars en cafés worden de gasten culinaire hoogstandjes aangeboden. De AIDAcosma is bovendien het tweede cruiseschip van AIDA Cruises dat wordt aangedreven door vloeibaar aardgas (LNG), momenteel de schoonste fossiele brandstof door de laagste emissie die beschikbaar is in de scheepvaart.

Van 23 april tot 15 oktober 2022 biedt AIDAcosma reizen aan vanuit Palma en Barcelona. Florence, Rome en Corsica staan ​​ook op het programma van de één-weekse route “Mediterrane schatten”. In het najaar zet ze koers naar haar zonnige winterverblijf Dubai. Hier heb je de keuze uit 7-daagse reizen naar het magische Oosten van/naar Dubai.

Cruises op de duurzame AIDAcosma zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)