Captain Cruise cruisebeurs begin april in Veenendaal

Update per 26 maart: Helaas heeft Captain Cruise besloten om te beurs te annuleren. 

Zaterdag 9 april en zondag 10 april 2022 houdt cruisereisbureau Captain Cruise haar 3e cruisebeurs. Deze vindt plaats in het Van der Valk Hotel in Veenendaal.

Maak kennis met cruisen en laat je voorlichten door de diverse cruise-experts en rederijen. Op de beurs vind je informatie over zeecruises & riviercruises. Bovendien kan je presentaties bijwonen over de mooiste reisbestemmingen, verschillende rederijen en cruises.

Ook is het mogelijk om direct een cruise te boeken, met een aantrekkelijke beurskorting.

Win een cruise!

Naast de presentaties en het bezoeken van de diverse rederijen op de beurs, maken alle bezoekers kans op een gratis cruise voor 2 personen.

De Captain Cruise cruisebeurs is geheel GRATIS toegankelijk. Op beide dagen, zaterdag en zondag, is de beurs open van 11.00-16.00 uur.

Aanmelden kan hier: https://bit.ly/CaptainEvent2022

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)