Formule 1 gaat samenwerking aan met MSC Cruises

Formule 1 verwelkomt rederij MSC Cruises als Global Partner van het komende race seizoen 2022. Door de meerjarige samenwerking, die begon met de Formule 1 race in Bahrein wordt de rederij de officiële cruisepartner van de Formule 1.

MSC Cruises en Formule 1 werken samen om een ​​aantal van MSC’s meest technologisch geavanceerde schepen naar geselecteerde Grand Prix-weekenden te brengen waardoor de vloot van MSC Cruises haar wereldwijde zichtbaarheid kan vergroten .

Als wereldleiders in hun respectievelijke vakgebied, zal MSC Cruises zich ook verenigen met de Formule 1 om te blijven streven naar duurzame verandering. Beide bedrijven hebben zich gecommitteerd om Net-Zero Carbon te worden en pionieren met state-of-the-art milieutechnologieën en -oplossingen.

Stefano Domenicali, President & CEO van de Formule 1 “We zijn verheugd om MSC Cruises aan te kondigen als een nieuwe wereldwijde partner van de Formule 1. Het is een perfecte samenwerking gericht op het leveren van de beste ervaring voor onze fans en klanten wereldwijd en het combineren van entertainment, luxe en service. We zijn allebei toegewijd aan duurzame oplossingen, en het inzicht en de expertise van MSC vormen een perfecte aanvulling op ons wereldwijde aanbod en zullen ons merk blijven versterken.”

Pierfrancesco Vago, Executive Chairman van MSC Cruises: “Er is een sterke gedeelde ambitie tussen ons en de F1, aangezien we allebei toegewijd zijn om te investeren in onderzoek om de ontwikkeling en acceptatie van technologieën van de volgende generatie te versnellen – zowel maritiem als milieu in ons geval – om de toekomst van onze industrieën op een duurzame manier op te bouwen. We werken allebei aan het continu verbeteren van de milieuprestaties met een duidelijke visie om een ​​blijvende erfenis op te bouwen voor toekomstige generaties. We kijken ernaar uit om onze relatie samen te ontwikkelen terwijl dit spannende seizoen zich ontvouwt.”

Bekijk de mooiste aanbiedingen van MSC van dit moment:

Rederij ()
MSC Cruises ()
Vertrekjaar
2022
2023
2024
Azië
Canarische Eilanden
Caribbean
Middellandse Zee
Groot-Brittannie
Noord-Europa
IJsland
Baltische Staten
Midden-Oosten
Transatlantisch
Wereldreis
Vertrek uit Nederland

Nijlcruise Deluxe

Expeditiecruise Noorse Kust & Bereneiland Walvissafari vanuit Vlissingen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)