Cruisereiziger
Cruiseschepen

Valiant Lady eerder dan verwacht aangekomen in IJmuiden

Op Tweede Paasdag is in alle vroegte het cruiseschip Valiant Lady van de Britse cruisemaatschappij Virgin Voyages, eerder dan verwacht, aangekomen in IJmuiden. Het is het eerste cruiseschip in de vloot van de rederij van de flamboyante zakenman Richard Branson dat Nederland aandoet.

Aan boord van de Valiant Lady bevinden zich momenteel geen betalende passagiers. Het schip is gecharterd, mogelijk door een Amerikaanse televisiemaatschappij voor het programma The Bachelorette.

Het tweede nieuwbouwschip van Virgin Voyages zal de komende week bij de Felison Cruise Terminal in IJmuiden blijven liggen. Op zondag 24 april om 19:00 uur vertrekt het voor een eenmalige 6-daagse cruise vanuit IJmuiden naar het Engelse Portsmouth. De enige bestemming op de route is Zeebrugge inclusief overnachting.

Cruiseliefhebbers Gé en Mirella maakten onderstaande prachtige foto’s van dit bijzondere schip.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!