Cruisereiziger
Bestemmingen

Norwegian Bliss lanceert 2022 cruiseseizoen in Alaska

Het 2022 cruiseseizoen van Norwegian Cruise Line in Alaska is van start gegaan. Norwegian Bliss is het eerste cruiseschip dat dit seizoen Alaska bezoekt. Het is de eerste van 5 schepen van de Amerikaanse rederij die tot oktober 2022 naar The Last Frontier vaart.

Zaterdag vertrok de Norwegian Bliss vanuit de haven van Seattle voor een eerste 8-daagse cruise naar Zuidoost-Alaska. Bestemmingen die worden aangedaan zijn Juneau, Skagway, Glacier Bay, Ketchikan en Victoria in Brits-Columbia.

Gedurende het seizoen zal Norwegian de jongste vloot hebben die in Alaska vaart. Het heeft ook de grootste capaciteit met de meeste afvaarten in de geschiedenis van de rederij. Passagiers hebben de keuze uit een verscheidenheid aan cruises (5, 7, 9 en 10-daagse routes) van de Bliss, Encore, Sun, Spirit en Jewel.

“We hebben bijna drie decennia geschiedenis met cruisen in Alaska. Baanbrekende reizen naar The Last Frontier vanuit Seattle meer dan 22 jaar geleden en de de doop van het grootste cruiseschip in Seattle met het debuut van Norwegian Bliss”, aldus Norwegian Cruise Line President en Chief Executive Officier, Harry Somer. “We kunnen niet trotser zijn om terug te keren naar ons ‘tweede thuis’ en het Alaska-seizoen 2022 een vliegende start te geven met een van onze meest innovatieve schepen en onvergetelijke gastenervaringen te bieden met enkele van ‘s werelds meeste bucketlistbestemmingen.”

Foto: Port of Seattle

Wil jij in 2022 met Norwegian Cruise Line naar Alaska varen? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!