Cruisereiziger
Reparaties & Werfbezoek

AIDAperla in Schiedam aangekomen voor onderhoud

Het cruiseschip AIDAperla is in de nacht van dinsdag op woensdag aangekomen in de Wiltonhaven in Schiedam voor een onderhoudsbeurt. Het schip van AIDA Cruises is afkomstig uit Hamburg waar het begin deze week aankwam na haar transatlantische oversteek vanuit de Caribbean. Na het afzetten van de passagiers zette het gelijk koers naar Nederland.

De verwachting is dat tijdens de dokperiode van AIDAperla voornamelijk technisch onderhoud zal plaatsvinden. Het is de tweede keer in korte tijd dat een schip uit de vloot van de Duitse cruisemaatschappij naar Nederland komt om in dok te gaan. 2 maanden eerder meldde zusterschip AIDAprima zich al op dezelfde locatie. Op 16 mei staat de eerstvolgende cruise van AIDAperla gepland, een korte 5-daagse cruise naar Oslo vanuit Hamburg.

Komende zomer is de Duitse Hanzestad de thuishaven voor AIDAperla voor 9- en 10-daagse cruises naar de Noorse fjorden. In oktober zoekt ze vervolgens de zon op. Ze brengt het winterseizoen 2022/2023 weer door in de Caribbean.

Boek je AIDA cruise bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “AIDAperla in Schiedam aangekomen voor onderhoud

  • Waar Nederland al niet goed voor is als het om scheepsonderhoud gaat, kwaliteit bewijst zijn kracht en dat weet men bij Aida maar al te goed.

Reacties zijn gesloten.