Cruisereiziger
Herstart

Seabourn volledig terug in de vaart na start Seabourn Sojourn

Ook ultraluxe rederij Seabourn is weer volledig terug in de vaart nadat Seabourn Sojourn maandag 6 juni weer vertrok vanuit Griekenland. Na 26 maanden uit dienst verwelkomde ze passagiers voor een Oost-Middellandse Zee cruise vanuit Piraeus (nabij Athene) naar Malta, met onderweg stops in Korcula (Kroatië), Pylos (Griekenland) en Sarande (Albanië).

Het schip zal de komende zomer in de Middellandse Zee varen en daarna de Canarische Eilanden. Na het winterseizoen in het Caribbisch gebied maakt de Sojourn vanaf januari 2023 een 141-daagse wereldcruise.

Rederij Seabourn heeft na de Seabourn Quest (mei 2022) en de Seabourn Sojourn weer alle schepen in de vaart sinds de rederij in juli 2021 weer ging starten. Het enige schip waar het nu nog op wachten is, is de gloednieuwe Seabourn Venture, het eerste expeditieschip van de rederij.

Bekijk de cruises van Seabourn bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)