Westerdam keert in Seattle terug in de vaart

Zondag komt het 10e cruiseschip in de vloot van Holland America Line weer in de vaart. De Westerdam vertrekt na een cruisestop van 2 jaar weer voor een 8-daagse cruise vanuit Seattle met passagiers naar Alaska. Het is het begin van een zomerseizoen met cruises naar The Last Frontier en Canada tot 25 september. Er staat in totaal 16 cruises in de regio op het programma.

De wekelijkse cruises vanuit Seattle doen de bestemmingen Victoria, Ketchikan, Juneau en Sitka aan en ‘scenic cruising’ naar Puget Sound, Stephens Passage en Hubbard Glacier. In oktober vertrekt de Westerdam voor een 37-daagse repositioneringscruise naar Australië en Nieuw-Zeeland, waar een winterprogramma staat gepland. ‘Down Under’ worden er tot het einde van het jaar langere routes gevaren vanuit Sydney en Auckland. In het nieuwe jaar trekt het schip naar Azië.

Het enige schip van Holland America Line dat nog niet haar herstart heeft gemaakt is de Volendam. Het biedt momenteel in Rotterdam onderdak aan Oekraïense vluchtelingen in Nederland. Na de humanitaire charter gaat het cruises varen in de Middellandse Zee. De eerste geplande reis van Volendam is een 14-daagse Holy Land & Ancient Kingdoms Explorer met vertrek uit Venetië op 24 september 2022.

Wil jij weer met de Westerdam varen naar Alaska of naar Australië en Nieuw-Zeeland? Vraag een gratis offerte aan bij:

ANWB Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Stip TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.