Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Explora Journeys kondigt campagne aan

Het nieuwe luxe cruise-merk Explora Journeys kondigt de lancering aan van hun nieuwe merk campagne film ‘Ocean Journeys’. Deze is gemaakt ter gelegenheid van het éénjarig jubileum.

Michael Ungerer, CEO Explora Journeys: “De film onthult de unieke filosofie van Explora Journeys, de Ocean State Of Mind. Dit is een verheven gemoedstoestand geïnspireerd door de zee, even ongrijpbaar als gezocht. De film vangt zijn geest en laat zien hoe deze alleen echt kan worden bereikt met Explora Journeys.“

De film is geproduceerd door BETC, onder creatieve leiding van Maud Mulder en geregisseerd door Nabil Senhaji. Je ziet daarin de zintuiglijke ervaringen die reizigers zullen tegenkomen. De Explora Journeys campagne zendt de rederij vanaf medio juni 2022 wereldwijd uit.

Gedurende de afgelopen 12 maanden heeft Explora Journeys verschillende mijlpalen gevierd. Denk aan het uitdokken van het eerste schip, Explora I. Bovendien kondigde de rederij haar eerste kapitein aan: Serena Melani.

In de vaart vanaf mei 2023

Tijdens haar eerste jaar zal Explora I, het eerste van vier schepen, vanaf mei 2023 132 havens in 40 verschillende landen aandoen.  Waaronder ook twee bestemmingen (Kastellorizo, Griekenland en Saint Pierre, Martinique) die nog nooit eerder door cruiseschepen zijn bezocht. De routes omvatten de Middellandse Zee, Noord-Europa, het VK, IJsland, Groenland, Canada, de oostkust van de VS, het Caribisch gebied, Zuid-Amerika en Hawaï. Cruises zijn beschikbaar vanaf 7 dagen tot 45 dagen.

Boek deze cruises bij je ervaren cruise-reisadviseur of bekijk ze bij Explora Journeys.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)