Cruisereiziger
CruisemaatschappijPersbericht

Wellness & Spa: TUI Cruises genomineerd

TUI Cruises is wederom als rederij genomineerd voor de “World’s Best Cruise Spa 2022”. In elk van 37 verschillende internationale categorieën wordt een winnaar gekozen. Experts uit de SPA- en wellnessindustrie en gasten van over de hele wereld stemmen op hun respectievelijke favorieten op de World Spa Awards-website. In totaal zijn zeven rederijen genomineerd voor de “World’s Best Cruise Spa 2022”. TUI Cruises won vier keer op rij.

Permanente Make-up

Vanwege de grote vraag kunnen gasten zich nu permanent laten verfraaien in de nieuwe Permanent Make-up & More Studio op Mein Schiff 6 in samenwerking met het gerenommeerde bedrijf Riso Cooperation. In de New Wall area op Deck 4 is een ruimte gecreëerd waar gasten langdurige lipcontouren en eyeliner of vollere wenkbrauwen kunnen laten behandelen. De experts hebben ook microneedling- en BB-glow-toepassingen in het assortiment. Het familiebedrijf is een van de meest gerenommeerde en oudste opleidingscentra voor permanente make-up in Europa. Prijsvoorbeeld: een behandeling RBB Glow voor Ouderdomsvlekken & pigmentstoornissen: Aan de teint aangepaste kleurpigmenten worden zacht in de huid verwerkt en zorgen zo voor een egalere teint. 90 minuten / 129 euro.

Nu op Mein Schiff Herz: Exclusieve SPA & Sea by hyapur Berlin

Op de Mein Schiff Herz, kunnen gasten zich nu laten verwennen met hooggeconcentreerde actieve ingrediënten, pure recepten en luxueuze texturen in de exclusieve SPA & Meer van hyapur Berlin. hyapur Berlin is sinds 2014 premium partner van de SPA & Meer op de Mein Schiff-vloot. “We werken al bijna 10 jaar zeer succesvol samen met de Mein Schiff-vloot en het SPA & Meer-team”, zegt Martin Kothe, Managing Director van hyapur Berlin. “Daarom ben ik bijzonder verheugd dat we nu de mogelijkheid hebben om de gasten aan boord van de Mein Schiff Herz te verrassen met luxe behandelingen in de exclusieve SPA & Meer van hyapur Berlin.” Een prijsvoorbeeld: hyaluron-algenkick – een korte verfrissing en hydratatie voor de gezichtshuid. Reiniging, peeling en algenhyaluron met eindverzorging. 30 minuten / 40 euro

Boek je TUI Cruise bij:

TUI Cruises Captain Cruise Cruisereizen TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger