Disney Wish wordt op 29 juni gedoopt in Florida

Disney Cruise Line heeft bekendgemaakt dat haar nieuwe cruiseschip Disney Wish op woensdag 29 juni 2022 wordt gedoopt in Florida. De festiviteiten vinden om 17:00 uur Nederlandse tijd plaats bij Port Canaveral.

De feestelijkheden zullen live op internet te volgen zijn. Naast een exclusief inkijkje op het vijfde schip in de vloot staan er ook muziekoptredens gepland en maken bijzondere gasten en bekende figuren van Disney, Marvel, Star Wars en Pixar hun opwachting.

Tijdens de uitzending zie je o.a. de allereerste Disney-attractie op zee, de AquaMouse, de nieuwe dinerervaringen met de thema’s Frozen en Marvel, de kinderclub Disney’s Oceaneer Club en komen diverse bemanningsleden van de Disney Wish aan het woord.

Het doopevenement op 29 juni 2022 om 17:00 uur is live te volgen op de website Disney Parks Blog, Facebook, YouTube, Twitter en TikTok.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)