Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

AIDAbella in de spotlights tijdens finale Kieler Woche

Op zondagavond 26 juni 2022 werd het zeil- en zomerfestival Kieler Woche afgesloten met een unieke 20 minuten durende lichtshow “Starry magic over Kiel”. Het cruiseschip AIDAbella van de Duitse cruisemaatschappij AIDA Cruises was het middelpunt van deze speciale combinatie van vuurwerk en drone- en lasershow over de fjord.

“Voor onze gasten en crew van AIDAbella was het iets heel bijzonders om middenin het spektakel te staan bij het einde van de Kieler Woche. We zagen niet alleen het vuurwerk vanaf de eerste rij op het dek, maar kregen ook kippenvel. Een emotioneel begin van een reis die we ons allemaal nog lang zullen herinneren”, beschrijft Andreas Etzien, kapitein van AIDAbella.

Naast AIDAbella waren zowel AIDAnova als AIDAluna te gast tijdens Kieler Woche 2022. AIDA Cruises presenteerde zich niet alleen op het water met de AIDA-vloot, maar ook op het land met de ‘AIDA Urlaubswelt’ voor het publiek. Daar konden cruisefans genieten van een uitgebreid programma met o.a. een groot dakterras met ligstoelen om te ontspannen, meedoen met een AIDA-loterij en direct een cruise boeken. In totaal werden tijdens het 9-daagse evenement door de organisatoren drie miljoen bezoekers geregistreerd.

Zie onderstaande video voor een impressie van AIDA op de Kieler Woche 2022:

Heb jij interesse om te cruisen met AIDA Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)