Cruisereiziger
Ontspanning

AIDA Cruises introduceert virtual reality-attractie aan boord AIDAcosma

AIDA Cruises introduceert een nieuwe virtual reality-attractie YULLBE GO. Aan boord van AIDAcosma kunnen passagiers vanaf heden kiezen uit vier verschillende spelwerelden en zich virtueel onderdompelen in een nieuwe dimensie. Het is de eerste keer dat deze ervaring op zee wordt aangeboden. In Europa-Park in Duitsland wordt al YULLBE World aangeboden.

Uitgerust met VR-brillen en handtrackers bewegen passagiers zich vrij in de ruimte en gaan ze allerlei uitdagingen aan in een echt ogende virtuele wereld. Om dit gevoel van vrij rondlopen en verkennen mogelijk te maken, zijn er speciale camera’s geïntegreerd in de 5K VR-bril om de exacte positie van elke passagier in de ruimte tot op de centimeter nauwkeurig te volgen.

“Als innovatief bedrijf zijn we altijd op zoek naar nieuwe kansen en aanbod om onze gasten uitstekende ervaringen te bieden. Met YULLBE GO bieden we nu voor het eerst een VR-avontuur voor het hele gezin in een nieuwe dimensie op AIDAcosma,” aldus Frank Bönsch, als Vice President o.a. verantwoordelijk voor digitale ontwikkeling van de gastervaring aan boord van de AIDA-schepen.

De YULLBE GO-ruimte op AIDAcosma zal in de eerste ontwikkelingsfase de thuisbasis zijn van vier verschillende ervaringen. Dankzij virtual reality-technologie kunnen passagiers bijvoorbeeld een wandeling maken in het Hamburg Miniatur Wunderland, een avontuur beleven door Europa-Park, een futuristische achtervolging meemaken vol actie en een op fysica gebaseerd spel spelen met zwaartekracht.

De nieuwe virtual reality ervaring is nu te boeken en uit te proberen aan boord van AIDAcosma. Deelname is mogelijk in gezelschap van een ouder of voogd vanaf 8 jaar, anders vanaf 12 jaar.

Wil jij deze ervaring uitproberen op AIDAcosma? Vraag een gratis offerte aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)