136-daagse wereldcruise Silversea doet in 2025 Amsterdam aan

Silversea Cruises heeft haar wereldcruise voor 2025 bekendgemaakt. De 136-daagse reis begint op 13 januari 2025 vanuit Tokyo en doet 59 bestemmingen in 30 landen en 4 continenten aan (Azië, Afrika, Europa en Noord-Amerika). De cruise wordt gevaren door Silver Dawn, het nieuwste schip van Silversea met een capaciteit van 596 passagiers. Het wordt de eerste keer dat een Muse-klasse schip een wereldcruise maakt.

De wereldcruise, die is verdeeld in 10 segmenten, bevat 33 ‘calls’ met overnachtingen, 19 maiden calls, 3 optionele landprogramma’s en 7 exclusieve evenementen waaronder dineren in My Son Sanctuary in Vietnam, een Bollywood-musical in Mumbai, een privétour door het presidentiële paleis van Abdeen in Egypte en een gala en avonddiner in Versailles.

Silver Dawn zal tijdens de wereldcruise ook Nederland aandoen. Op 17 en 18 april (08:00/23:59 uur) is het te gast in Amsterdam. Een maand later, op 29 mei, is New York de eindbestemming.

Het 10e schip in de vloot van Silversea Cruises werd op 31 maart jl. officieel gedoopt. Het bevat 8 restaurants, 8 bars en lounges, het culinaire programma S.A.L.T. en het wellness-programma Otium.

Cruises met Silversea Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.