TUI Cruises biedt korting voor Kelly Family cruise

TUI Cruises heeft biedt nu extra korting bij boeking van vier hutten of meer op de speciale muzikale cruise van de Kelly Family en de Schlager cruise. Je ontvangt dan €500 boordtegoed per boeking. Boek dan wel voor 16 augustus 2022. De cruises vertrekken gemakkelijk vanuit Kiel in Noord-Duitsland.

Schlager cruise op Mein Schiff 6

Van 9 tot 14 september 2022 vaart de Schlagerliner weer, de Mein Schiff 6. Vanuit Kiel genieten gasten vijf dagen lang van de grootse Duitse Schlager muzikanten. Onderweg wordt gestopt in Stockholm en het eiland Bornholm in Zweden. Ook op deze reis zijn er tal van podia en diverse extra’s zoals lezingen en karaoke wedstrijden.

Prijzen starten bij €999 (was €1149) voor een binnenhut voor deze 6-daagse cruise.

Bekijk deze cruise bij TUI Cruises >

Kelly Family cruise

De korting geldt ook voor de Kelly Family Cruise. Deze vindt plaats van 14 tot 18 september 2022, ook met Mein Schiff 6. Denk aan poolfeesten, meet & greets, workshops en een uitgebreid programma mét en rond de cultband die in de jaren 90 één van de meest succesvolle bands in Europa was.

Deze 5-daagse cruise vertrekt ook vanuit Kiel, en is beschikbaar vanaf €799 voor een binnenhut.

Bekijk deze cruise bij TUI Cruises >
 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.