Cruisereiziger
Bestemmingen

AIDA Cruises: Nieuwe zomerroutes 2023 in de verkoop

Voor het zomerseizoen van 2023 lanceert AIDA Cruises nieuwe routes voor de cruiseschepen AIDAdiva, AIDAmar en AIDAnova. Er is een verscheidenheid aan noordelijke reisopties beschikbaar. De nieuwe cruises zijn te boeken vanaf 3 augustus 2022.

AIDAnova uit Kiel

Voor de 7-daagse reizen “Oostzee vanaf Kiel” of de 14-daagse reizen “Noorwegen en Oostzee”, met vertrekdata tussen 6 mei en 21 oktober 2023, heeft AIDA Cruises nieuwe routes naar Noorwegen en Denemarken ontwikkeld voor haar gasten.

In Noorwegen zullen AIDAnova-passagiers de hoofdstad Oslo ervaren met haar innovatieve architectuur, musea en nieuw ontwikkelde wijken, evenals Kristiansand met haar oude stad Posebyen, waar de witte houten huizen het zonlicht weerkaatsen. Talrijke bezienswaardigheden en een stedelijke levensstijl wachten op de passagiers in Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken. In Skagen daarentegen worden bezoekers aangetrokken door eindeloze stranden en de grootste stuifzandduin van het land, waar alleen de toren van de dichtgeslibde parochiekerk nog uitkomt. Alleen hier kun je met het ene been in de Oostzee en het andere in de Noordzee staan.

AIDAmar uit Warnemünde

Op haar 9- en 10-daagse cruises vaart AIDAmar in het zomerseizoen van 2023 nu op routes naar Scandinavië of Noorwegen. Zo staan ​​er bijvoorbeeld drie Scandinavische hoofdsteden – Oslo, Kopenhagen en Stockholm – op het programma, evenals stops in Göteborg, Aarhus en Visby. Tijdens de nieuwe reizen naar Noorwegen zullen passagiers drie verschillende fjorden bezoeken – Eidfjord, Olden en Vik – evenals Bergen, Skagen, Kristiansand en Göteborg.

AIDAdiva uit Warnemünde

Van 6 mei tot 14 oktober 2023 krijgt AIDADiva een nieuw zomerprogramma. Op vier reisdata (06.05., 08.07., 05.08. en 2.9.) zal AIDADiva nu langs de parels van Noorwegen gaan. Op het programma staat onder andere een bezoek aan de rustige haven van Vik aan de Sognefjord. De langste en diepste fjord van het land strekt zich uit over 204 kilometer landinwaarts vanaf de kust ten noorden van Bergen.

Nieuw in het programma zijn 4- en 5-daagse trips in het Oostzeegebied. Naast de populaire klassiekers Stockholm, Kopenhagen en Göteborg kunnen de passagiers nu voor het eerst kennis maken met Gdansk/Gdynia, Fredericia of Bornholm in het kader van een korte reis met AIDA.

De vier 7-daagse reizen “Zweden, Polen & Denemarken” met vertrekdata van 1 juli, 29 juli, 26 augustus en 23 september 2023 blijven ongewijzigd.

Zowel de 7-daagse cruises als de nieuwe 4- en 5-daagse reizen kunnen met elkaar worden gecombineerd en bieden zo een ruime keuze aan routes voor de in- en ontschepingshaven van Warnemünde.

Interesse in cruisen met AIDA Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger