Cruisereiziger
Hygiene

MSC Cruises versoepelt testvereisten voor Amerikaanse cruises

MSC Cruises zal vanaf 8 augustus versoepelingen doorvoeren in de testvereisten in cruises die starten vanuit Amerika. Dit naar aanleiding van versoepelingen door het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Ook andere rederijen kondigden minder strenge maatregelen aan.

Deze versoepelingen gelden voor de vertrekken van de MSC Seashore in Miami en MSC Divina in Port Canaveral.

De veranderingen zijn:

  • Ongevaccineerde kinderen van 2 jaar en ouder moeten een negatieve test kunnen laten zien niet ouder dan 3 dagen.
  • Gevaccineerde passagiers die 5 nachten of minder cruisen hoeven geen negatieve test te laten zien
  • Gevaccineerde passagiers die 6 nachten of meer meevaren moeten wel een negatieve test laten zien, niet ouder dan 3 dagen.

Bekijk de eisen van andere rederijen handig bij elkaar

Bekijk alle MSC cruises hier:

MSC Cruises

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)