Viking viert 25-jarig jubileum met speciale video

Viking viert vrijdag het 25-jarig jubileum van de rederij. Om het jubileum te herdenken heeft Viking een nieuwe (onderstaande) video gelanceerd van voorzitter Torstein Hagen, waarin hij terugkijkt op de belangrijkste mijlpalen van het bedrijf sinds de oprichting op 5 augustus 1997.

“Ik ben trots op alles wat we in die 25 jaar hebben bereikt. Ten eerste hebben we het moderne rivierreizen uitgevonden; daarna hebben we oceaanreizen opnieuw uitgevonden met onze bestemmingsgerichte aanpak; nu perfectioneren we expeditiereizen en verkennen we alle zeven continenten – comfortabel”, zegt Torstein Hagen, voorzitter van Viking. “Aan elk lid van onze uitgebreide Viking-familie van gasten en medewerkers: een fijne verjaardag en bedankt. De eerste 25 jaar waren erg goed, maar we zijn nog maar net begonnen.”

Dit mijlpaaljaar was ook een van de belangrijke lanceringen voor de cruisemaatschappij. In januari debuteerde het bedrijf Viking Expeditions en het eerste van twee speciaal gebouwde expeditieschepen, de Viking Octantis, die momenteel haar eerste seizoen vaart in Noord-Amerika. In het voorjaar verwelkomde het bedrijf acht nieuwe Viking Longships (riviercruiseschepen) en haar nieuwste oceaanschip, de Viking Mars. Deze maand lanceert Viking drie speciaal gebouwde schepen voor de Mekong, de Nijl en de Mississippi, en tegen het einde van het jaar zal ook een tweede identiek expeditieschip, de Viking Polaris, en een ander identiek oceaanschip, de Viking Neptunus het levenslicht zien.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.