Cruisereiziger
Bestemmingen

Rotterdam viert 100e bezoek AIDAprima

Het cruiseschip AIDAprima van AIDA Cruises werd donderdag extra feestelijk onthaald door het Havenbedrijf Rotterdam en Cruise Port Rotterdam. Het is namelijk de 100e keer dat het schip met de kusmondlippen te gast is aan de Holland Amerikakade. AIDAprima werd in alle vroegte met erewater onthaald. Het is bezig aan een 8-daagse Metropolen-cruise die zaterdag eindigt in Hamburg tijdens de Hamburg Cruise Days. Vrijdagochtend rond 08:00 uur zet ze koers naar Hamburg.

Op 19 mei 2016 had AIDAprima haar maiden call in Rotterdam, enkele weken nadat ze officieel in de vaart kwam. De komende periode blijft ze een graag geziene gast in het centrum van Rotterdam. Haar volgende bezoek staat over exact 2 weken gepland, op 1 september. Vanaf 27 oktober zal ze zelfs weer wekelijks in Rotterdam te zien zijn als ze haar Metropolen-route weer vast oppakt.

Wil jij cruisen met AIDA Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)