Cruisereiziger
Samenwerking

Norwegian Cruise Line stapt over van Pepsi naar Coca-Cola

Norwegian Cruise Line heeft tijdens het debuut van haar spiksplinternieuwe cruiseschip Norwegian Prima in IJsland een nieuwe samenwerking aangekondigd met Coca-Cola. Coca-Cola is de vervanger van concurrent frisdrankmerk Pepsi.

Norwegian Prima is het eerste schip in de vloot van de Amerikaanse cruisemaatschappij die Coca-Cola producten aanbiedt. De overige schepen zullen eind december 2022 de overstap hebben gemaakt.

Ter viering van het partnerschap en de doop van Norwegian Prima deelde NCL-president en CEO Harry Sommer een Coca-Cola toast met de ijsbeermascotte van Coca-Cola in het Penrose Atrium.

Tot de merken van Coca-Cola behoren o.a. Coca-Cola, Sprite, Fanta, Vitaminwater, Powerade, Dasani, Gold Peak en Honest.

Cruises met Norwegian Cruise Line zijn boekbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)