Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Nieuwe cruises voor AIDAmar rondom Canarische Eilanden

Naast Fuerteventura zal ook La Gomera worden bezocht. Dit eiland heeft voor iedereen wat te bieden: zonnige stranden, romantische landschappen en unieke natuur. De vele facetten van het groene eiland maakt het tot een geliefd eiland.

Weekcruises

AIDAmar vaart wekelijks afwisselend de 7-daagse routes “Canarische Eilanden & Madeira” en “Canarische Eilanden met La Gomera” vanaf Gran Canaria. Deze zijn beschikbaar vanaf €798. Deze kunnen uiteraard ook aan elkaar geknoopt worden tot een 14-daagse route. (vanaf €1498)

Langere routes

De 9-daagse route “Canarische Eilanden & Madeira” vanaf Fuerteventura, gaat naar bijvoorbeeld Tenerife en Madeira. De cruise omvat zelfs een tweedaags verblijf op het bloemeneiland Madeira. Een reis naar de beroemde huizen met rieten daken in Santana, wandelen langs de oude levada-routes, een jeeptour naar de Nonnenvallei of de kabelbaan naar de lokale berg van Funchal zijn enkele toeristische hoogtepunten.

Een tweede 9-daagse route blijft rondom de Canarische Eilanden, met stops op La Palma, La Gomera, Lanzarote, Fuerteventura en Tenerife. De beide bovengenoemde 9 daagse cruises zijn beschikbaar vanaf €998.

De 12-daagse cruise gaat van Gran Canaria naar La Gomera, La Palma, Lanzarote en Tenerife, noordwaarts naar Madeira en terug naar Fuerteventura om daar te ontschepen. Vanaf €1298.

Bekijk deze nieuwe cruises bij:

Corendon - Nieuw! Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Cruise Travel Cruisewinkel Stip TUI Zeetours - Nieuw!

Bekijk nog meer Canarische Eilanden cruises deze winter!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)