Costa Cruises versoepelt ook COVID eisen

Costa Cruises versoepelt ook haar eisen, vanaf 8 oktober 2022. De grootste versoepelingen zijn mogelijk in de Middellandse Zee, Caribisch gebied en het Midden-Oosten. Het gaat dan om vaccinatie-eisen en excursies zonder extra maatregelen.

De eisen zijn:

 • Gevaccineerde gasten in Middellandse Zee (uitz. voor Griekenland), Caribisch gebied en Midden-Oosten (UAE): aan boord zonder testen vooraf.
 • Ongevaccineerde gasten in Middellandse Zee (uitgezonderd Griekenland) en Caribisch gebied zijn welkom met een negatieve test.

Uitzonderingen:

 • Voor Griekenland geldt: alleen gevaccineerde gasten, ofwel deels gevaccineerd & hersteld moeten wel een negatieve test laten zien vooraf.
 • Voor Midden-Oosten geldt: alleen gevaccineerde gasten, zonder testen vooraf.
 • Voor Marokko en bepaalde Caribische bestemmingen moeten gasten zonder volledige vaccinatie ook een negatieve test kunnen laten zien.

Alle regels zijn na te lezen bij Costa Cruises: https://www.costacruises.com/cruising-soon/safety-above-all.html

 

Bekijk de eisen van andere rederijen handig bij elkaar
 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

2 thoughts on “Costa Cruises versoepelt ook COVID eisen

 • 27 september 2022 om 20:31
  Permalink

  Hi Miriam, Vriendelijk Dank voor de informatieve cruise mededelingen die we regelmatig ontvangen. Groetjes uit Krimpen van Elizabeth en Daan.

  Beantwoorden
 • 30 september 2022 om 07:53
  Permalink

  Graag gedaan! 😊. Groetjes Miriam

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.