Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Komend weekend Cruise Event van Captain Cruise in Delft

Zaterdag 24 en zondag 25 september vindt het Cruise Event plaats van cruisereisbureau Captain Cruise. In het WestCord hotel in Delft maak je kennis met cruisen en kan je inspirerende presentaties bijwonen van cruise-experts en rederijen.

Alle aanwezige rederijen hebben een eigen identiteit. Ontdek tijdens dit Captain Cruise Cruise Event welke verschillen er zijn tussen de rederijen. Wil je avontuur en cultureel of hou je van ultieme luxe. Alle verschillende wensen komen aan bod op deze beurs. Ook kunnen alle cruise-experts en rederijen jou veel vertellen over specifieke bestemmingen en diverse excursies.

Uiteraard kan je informatie en inspiratie opdoen, maar je kunt ook jouw perfecte cruise samenstellen. Bij het boeken van een cruise ontvang je een aantrekkelijke beurskorting.

Details:

  • Captain Cruise Cruise Event is geheel gratis toegankelijk.
  • Je bent welkom op dit Cruise Event van 11.00 – 16.00 op zaterdag 24 september en zondag 25 september.
  • Het Event vindt plaats in het Westcord Hotel in Delft

Alle bezoekers maken tevens kans op het winnen van een prachtige cruise voor 2 personen.

Meld je aan voor deze beurs

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)