Actrice Cassidy Gifford wordt doopmoeder Carnival Celebration

Carnival Cruise Line heeft bekendgemaakt dat de actrice Cassidy Gifford de doopmoeder wordt van de Carnival Celebration. Ze zal de hoofdrol spelen tijdens de naamceremonie van het schip op 20 november in Miami.

In de video hieronder is te zien hoe Cassidy’s moeder, viervoudig Emmy Award-winnares en televisiepersoonlijkheid Kathie Lee Gifford, haar verrast met het nieuws. Kathie Lee was de meter van de naamgenoot van het nieuwe schip in 1987, de M/S Celebration. Ze is ook een ambassadrice van de rederij sinds 1984. Ze voeren samen op diverse Carnival-cruises toen Cassidy nog een kind was.

“Carnival Cruise Line is een groot onderdeel van onze familie geweest met mijn vroegste herinneringen aan familiereizen op Carnival-schepen”, zei Cassidy Gifford. “Om nu gevraagd te worden om meter te worden van het gelijknamige schip van het schip dat mijn moeder heeft gedoopt, is echt een eer en een zegen. Ik had geen enkele aarzeling toen mijn moeder me vroeg, en ik kan niet wachten om dit geweldige schip in Miami te zien in november.”

Cassidy is vooral bekend van haar rollen in ‘God’s Not Dead’ en ‘The Gallows’. Ze won de prijs voor Exceptional Emerging Artist op het Hollywood Film Festival 2018.

“Sinds onze oprichting in 1972 heeft Carnival Cruise Line generaties gasten vervoerd en miljoenen gezinnen geholpen om blijvende vakantieherinneringen te maken”, zegt Christine Duffy, president van Carnival Cruise Line. “Terwijl we onze 50e verjaardag afsluiten met de komst van Carnival Celebration, zijn we zo blij dat we onze relatie met een andere generatie van de Gifford-familie kunnen uitbreiden en zijn we vereerd dat Cassidy zal dienen als de doopmoeder van het schip. Ik kan niet wachten om Cassidy en Kathie Lee aan boord te verwelkomen en te pronken met dit prachtige nieuwe schip. Er is de afgelopen 50 jaar zoveel veranderd in onze branche en ons bedrijf – het geeft een nieuwe betekenis aan de woorden die Kathie Lee zong voor Carnaval – ‘als ze ons nu konden zien!’”

Wil jij een keer cruisen met Carnival Cruise Line? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruise Travel Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)