Ocean Wellness faciliteiten bij Explora Journeys

Explora Journeys kondigde deze week haar wellness faciliteiten aan onder de noemer Ocean Wellness. Gasten krijgen de beschikking over meer dan 1.000 vierkante meter ruimte, bestemd voor een luxe spa, binnen- en buitenwellnessruimtes, moderne fitnessfaciliteiten, een buitensportveld en een joggingbaan.

“De filosofie achter Ocean Wellness is diep geworteld in de oorsprong van Explora Journeys”, zegt Julanda Marais, Senior Lead Spa Operations. “We begrijpen al lang het krachtige effect van water en golven op lichaam, geest en ziel. Dit is de inspiratie voor Ocean Wellness. We willen onze gasten een gevoel van verfijnde eenvoud, ontspannen luxe en volledige mentale en fysieke aanvulling geven.”

Spa

Een plek om te kalmeren en te genezen, of gewoon een toevluchtsoord voor verwennerij, Ocean Wellness – The Spa, heeft meer dan 700 m² aan ruimte gewijd aan behandelingen en wellnessfaciliteiten, met maar één doel: al het mogelijke doen om gasten te helpen ontspannen en echt te ontspannen.

  • Behandelkamers: Er zijn 11 behandelkamers, waaronder twee Private Spa Suites met een eigen ontspanningsruimte buiten; een tweepersoonskamer en zeven éénpersoonskamers; een extra behandelkamer gewijd aan gespecialiseerde Medi Luxe-behandelingen door Dr. Levy Zwitserland; en een buitenruimte waarin gasten kunnen ontspannen.
  • Beauty Studio:  Gasten vinden in de Beauty Studio de kapsalon, hand- en voet therapeuten.
  • Sensorial Therapeutic Circuit: gasten vinden een breed scala aan faciliteiten in de thermische wellnessruimte met het hydrotherapiebad, een stoombad, Finse sauna, zoutgrot, belevenisdouche, Ice Fall en verwarmde marmeren ligstoelen.

Explora Journeys werkt samen met merken als het Zwitserse Dr. LEVY, Aromatherapy Associates en The Tides Wellness, allen werken met duurzame producten.

Fitness & Sport

Het Ocean Wellness – Fitness gebied heeft 227 m² binnenruimte en meer dan 64 m² aan fitnessfaciliteiten in de buitenlucht. Naast een fitness binnen heeft het schip een sportveld voor half-court basketbal, tennis en een panoramische atletiekbaan. De fitness heeft apparaten van het merk Technogym aan boord. Hoogtepunten zijn:

  • Fitness Studio: hier kunnen gasten deelnemen aan op maat gemaakte Technogym-lessen die speciaal zijn ontworpen voor Explora Journeys, of ze kunnen zich richten op kernkracht en balans met Pilates-reformers.
  • Openluchtfitness: met een ongeëvenaard spectrum aan fitnessfaciliteiten met ultramoderne apparatuur die een verbazingwekkende verscheidenheid aan trainingsopties biedt, is dit het perfecte gebied voor solo- of één-op-één-trainingssessies.
  • Jogging baan: rondom het schip is een baan van 250 m (820 ft) waar hardlopers kunnen genieten van een indrukwekkend uitzicht op de oceaan terwijl ze baantjes trekken.
  • Sportveld: de ideale ruimte voor touch-tennis, half-court basketbal of yogarituelen.
  • Fitness in de suite: alle gasten hebben de mogelijkheid om te trainen in hun suites aan de oceaan of op het terras van hun suite, aangemoedigd door een virtuele coach. Dit wordt mogelijk gemaakt door Technogym Bench, het gestroomlijnde krachttrainingsstation, en Technogym Case Kit waar de gast met zijn QR-code toegang tot een digitale bibliotheek krijgt voor begeleide video-oefeningen met trainers die worden ondersteund door Technogym.
  • Yogaprogramma’s: Aan boord worden diverse yoga lessen gegeven, waaronder slaapyoga om een ​​diepe slaap op te wekken, ontspanningsyoga, mindfulnesyoga en Immune-Boosting Yoga om de gezondheid te ondersteunen en angst te verminderen via pranayama-ademhalingstechnieken.

Explora Journeys gaat varen vanaf mei 2023. Bekijk alle cruises bij:

Captain Cruise Cruise Travel Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)