Cruisereiziger
Maidentrip

Eerste schip The Ritz-Carlton Yacht Collection in de vaart

Het eerste cruiseschip van The Ritz-Carlton Yacht Collection, Evrima, is afgelopen weekend officieel in de vaart gekomen. Na vertraging van 3 jaar verwelkomde het luxe jacht voor de eerste keer betalende passagiers in Barcelona. De 8-daagse cruise gaat van Spanje naar Frankrijk en doet daarbij Palma de Mallorca, Saint-Tropez, Alcudia en Antibes aan voordat het arriveert op haar eindbestemming Nice. Evrima is de eerste in een serie van 3 nieuwe jachten van The Ritz-Carlton Yacht Collection.

Na haar debuut zal Evrima nog enkele reizen in de Middellandse Zee en de Canarische Eilanden maken voordat de trans-Atlantische oversteek wordt gmaakt in november. Het gaat tijdens het winterseizoen diverse routes varen in de Caribbean, Bahamas en Zuid-Amerika vanuit verschillende thuishavens waaronder Sint-Maarten.

De Evrima is 190 meter lang en biedt plaats aan maximaal 298 passagiers. Aan boord zal dezelfde comfort en service worden geboden waar het merk Ritz-Carlton aan wal bekend om staat. Onder de 149 suites bevinden zich enkele unieke duplex-accommodaties, loftsuites met twee verdiepingen. Andere voorzieningen aan boord zijn o.a. een spa, watersporten vanaf de marina, infinity pool, fitness studio, kinderprogramma en diverse eetgelegenheden.

Bekijk deze unieke cruises bij:

Yacht Cruise Company

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger