Cruisereiziger
Eerste stuk staal

Eerste stuk staal gesneden van MSC World America

Maandag is het eerste stuk staal gesneden van het tweede schip in de World-klasse van MSC Cruises. Tevens werd de naam onthuld van het zusterschip van de MSC World Europa: MSC World America. Zoals de naam al aangeeft zal dit schip bestemd zijn voor Noord-Amerika wanneer ze in 2025 in de vaart komt. De rederij geeft aan ernaar te streven om haar nieuwste schepen in te zetten op deze belangrijke cruisemarkt en Amerikaanse gasten een schip en gastenervaring te bieden die op hen is afgestemd.

“Het nieuwe schip zal nog innovatiever zijn dan de MSC World Europa met vooruitgang in ontwerp, voorzieningen voor gasten en vooral in milieutechnologieën. Ze zal een technologisch wonder zijn en is nog een reden waarom onze industrie zo’n mooie en duurzame toekomst heeft”, aldus Pierfrancesco Vago, Executive Chairman van MSC Cruises.

MSC World America wordt het vierde schip van MSC Cruises dat in deze regio wordt ingezet. Het wordt het eerste LNG-aangedreven schip en tevens het grootste schip van de rederij in Noord-Amerika. Ze wordt 22 dekken hoog en meer dan 50 meter breed en zal 2.600 hutten en 39.000 vierkante meter openbare ruimte bevatten.

Heb jij interesse om met MSC Cruises te varen? Vraag een gratis offerte aan bij:

MSC Cruises

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)