Cruisereiziger
COVIDHygiene

Virgin Voyages laat alle COVID eisen vallen

In overeenstemming met de rest van de reisindustrie laat rederij Virgin Voyages alle vaccin- en testen vallen vanaf 30 oktober 2022 voor Valiant Lady en vanaf 28 oktober 2022 voor Scarlet Lady.

Hoewel alle cruisereizigers vóór hun inschepingsdatum geen COVID-19-tests meer nodig hebben, behoudt Virgin Voyages zich het recht voor om gasten te testen als zij tijdens het inchecken (of tijdens zijn reis) tekenen of symptomen van ziekte vertonen en zal de rederij de kosten hiervan dekken.

“We willen dat onze cruisers gerustgesteld zijn dat we de sterkste protocollen hebben om jou en onze bemanning gezond te houden – inclusief speciale luchtfiltratie en grondige reiniging, en nog steeds vereisen dat alle bemanningsleden volledig zijn gevaccineerd en indien van toepassing boosters krijgen”

Op basis van lokale voorschriften kunnen mondkapjes nog wel vereist zijn tijdens het in- en uitstappen in terminalgebouwen en in pendelbussen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)