Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Boekingsrecord voor MSC Cruises in oktober

MSC Cruises heeft een nieuwe mijlpaal bereikt met meer boekingen in oktober 2022 dan ooit in een maand in haar hele geschiedenis. Bijna 400.000 passagiersboekingen werden vorige maand genoteerd voor cruises in de winter 2022/23 en zomer 2023 voor de wereldwijde vloot, een boekingsrecord!

De MSC-schepen hebben een hoger dan gemiddelde historische bezettingsgraad voor zowel winter 2022/23 als zomer 2023. De rederij registreerde sterke boekingen voor alle programma’s, inclusief voor haar nieuwste vlaggenschip MSC World Europa, MSC Seascape die binnenkort wordt opgeleverd en MSC Euribia, die medio volgend jaar in de vaart komt.

Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises, zei: “Oktober was de sterkste boekingsmaand in de hele geschiedenis van ons merk. Dit weerspiegelt de aanhoudende sterke investeringen in onze vloot, die een van de modernste in de sector is met vijf nieuwe ultramoderne schepen die alleen al in de afgelopen drie jaar zijn geleverd en meer dan enig ander merk sinds 2017. Onze gasten en reispartners waarderen ook de continu verbeterende ervaring die we bieden op onze elegante en geavanceerde schepen, het werkelijk wereldwijde scala aan beschikbare reisroutes en onze toewijding aan ecologische duurzaamheid.”

Wil jij ook cruisen met MSC Cruises? Bekijk dan het aanbod via:

MSC Cruises Cruise Online Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)