Cruisereiziger
Verkoop/koop

Fred. Olsen Cruise Lines verkoopt cruiseschip Braemar

Fred. Olsen Cruise Lines gaat verder met het moderniseren van haar vloot en verkoopt cruiseschip Braemar.

Het schip (977 gasten) dat in 1993 in de vaart kwam, zal nu te koop gezet gaan worden. De Braemar ligt overigens momenteel in Schotland nabij Rosyth. Ze kwam in de vaart als de Crown Majesty voor Crown Cruise Line, ze werd omgedoopt tot onder andere Crown Dynasty en later Norwegian Dynasty. Ze werd verkocht door Commodore Cruise Lines aan Fred. Olsen Cruise Lines in 2001.

Eerder in 2021 verkocht de rederij al de oudere cruiseschepen Black Watch (1972) en Boudicca (1975). In dezelfde periode kochten ze de ex-Rotterdam en ex-Amsterdam van Holland America Line die nu als respectievelijk Borealis en Bolette rond varen. De Borealis kreeg recent in Liverpool een multi-miljoen pond renovatie. Als derde schip heeft de rederij nog de Balmoral in de vloot.

Bekijk welke schepen dit jaar nog meer verkocht zijn

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger