Disney Cruise Line viert 25-jarig jubileum met ‘Silver Anniversary at Sea’

Disney Cruise Line heeft haar 25-jarig jubileum aangekondigd met het “Silver Anniversary at Sea”-programma, variërend van nieuwe (thema)feestjes aan boord op geselecteerde zomerafvaarten tot speciale merchandise. De jubileumcruises beginnen in mei 2023 en lopen door tot september 2023. Ze vinden plaats op de vijf schepen in de vloot over de hele wereld, van het Caribisch gebied tot Alaska en van de Middellandse Zee tot Noord-Europa.

Kapitein Minnie Mouse en Kapitein Mickey Mouse zullen gedurende deze periode speciale nieuwe outfits dragen. Daarnaast debuteert de rederij ook met een nieuwe song ter gelegenheid van de festiviteiten. Passagiers kunnen tijdens hun ‘Silver Anniversary’-cruise in de winkels unieke ‘Shimmering Seas’-collectie merchandise aanschaffen, van kleding tot accessoires. Daarnaast kondigde Disney Cruise Line een nieuw lidmaatschapsniveau aan voor de Castaway Club. Leden kunnen nu Pearl-status verdienen na 25 Disney Cruise Line-cruises. Alle voordelen voor Pearl-leden worden begin 2023 aangekondigd.

“Al 2,5 decennia lang heeft Disney Cruise Line een ongelooflijke ‘legacy’ opgebouwd in het creëren van onvergetelijke vakantieherinneringen voor gezinnen over de hele wereld”, zegt Sharon Siskie, senior vice president en general manager van Disney Cruise Line. “Natuurlijk, de kern van dit jubileumfeest zijn onze toegewijde cast- en crewleden die voortdurend legendarische service leveren en elke dag magie creëren op zee voor onze gasten. Als je terugkeert als lid van onze Castaway Club of voor het eerst met ons meereist, we zijn verheugd om gasten van alle leeftijden uit te nodigen om deel uit te maken van onze zeer speciale jubileumfestiviteiten volgende zomer.”

Betoverende reizen naar de Bahama’s, het Caribisch gebied, Europa en Alaska

In de zomer van 2023 varen cruises tijdens de viering van de ‘Silver Anniversary at Sea’ naar de Bahama’s, het Caribisch gebied, Europa en Alaska.

  • De Disney Magic vaart van 24 mei t/m 4 september 2023 vanuit Miami en gaat naar bestemmingen in de Bahama’s en de Caraïben, waaronder Disney’s privé-eiland Castaway Cay.
  • De Disney Wonder vaart rond Alaska en vertrekt van 15 mei t/m 11 september 2023 vanuit Vancouver, Canada, met tussenstops in Juneau, Skagway, Ketchikan en meer.
  • De Disney Dream vaart van 7 mei t/m 17 september 2023 voor eerst een Europese route. Deze vaart op de trans-Atlantische oceaan en de Middellandse Zee en maakt tussenstops in Noord-Europa en Griekse eilanden.
  • De Disney Fantasy vaart van 6 mei t/m 2 september 2023 vanuit Port Canaveral in Florida naar de oostelijke en westelijke Caraïben met een dag op Castaway Cay.
  • Het nieuwste schip van Disney Cruise Line, de Disney Wish, vertrekt op afvaarten naar Nassau, Behama’s en Castaway Cay van 1 mei t/m 8 september 2023 vanuit Port Canaveral.
Wil jij van de partij zijn bij de jubileumcruises van Disney Cruise Line? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Hoe is het cruisen bij Disney Cruise Line? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)