Cruisereiziger
Reisverslag

Reportage: Van Basel naar Amsterdam met ultraluxe Scenic Jasper

Sylvia van Stuijvenberg reisde in de week voor kerst af naar Bazel om in te schepen op de ultraluxe Scenic Jasper van Scenic Cruises. De Rijn cruise ging van Basel naar Straatsburg en verder noordwaarts over de Rijn tot aan Amsterdam.

In deze driedelige serie lees je hoe het verblijf was aan boord en wat er zo uniek is aan een all-inclusive Scenic cruise.

Lees op Riviercruisereiziger verder over deze reis:

Scenic Jasper
 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)