Cruisereiziger
COVIDHygiene

AIDA Cruises schaft antigeen-testen af per 12 januari

AIDA Cruises zal met ingang van 12 januari 2023 de antigeen-testen gaan afschaffen. Na het beëindigen van de vaccinatieplicht per eind september 2022 is dit voor de rederij de laatste stap in de COVID maatregelen die nog genomen moest worden. Andere rederijen waren inmiddels wat verder in het afschaffen hierin.

De antigeentesten en vaccinaties zijn nog wel na 12 januari 2023 nodig voor cruises die langer dan 16 dagen duren of bijzondere cruises zoals een transatlantische cruise met veel zeedagen.

Bekijk hier alle COVID eisen van de bekendste rederijen

Boek je AIDA Cruise bij:

Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)