Video: 7 cruiseschepen bij eindejaarsvuurwerk op Madeira

Oudejaarsdag stond op Madeira wederom in het teken van het jaarlijkse eindejaarsvuurwerk. In totaal verzamelden 7 cruiseschepen zich in de Baai van Funchal. Dat zijn er 4 minder als vorig jaar. De vuurwerkshow duurde 8 minuten en had dit jaar als thema “Madeira 4.0 – van traditie tot technologische innovatie”. Het vuurwerk werd afgeschoten vanaf 58 palen, verspreid over het amfitheater en de baai van Funchal. Voorafgaand, een kwartier voor middernacht, vond er een licht- en lasershow gepland, begeleid door muziek.

De volgende 7 cruiseschepen brachten Oud en Nieuw op Madeira door: Borealis (Fred. Olsen Cruise Lines), Aurora (P&O Cruises), Queen Victoria (Cunard), Marella Explorer (Marella Cruises), AIDAstella (AIDA Cruises), Mein Schiff Herz (TUI Cruises) en Vasco da Gama (Nicko Cruises).

Zie onderstaande video’s voor beelden van het eindejaarsvuurwerk op Madeira.

Wil jij in 2023/2024 dit spektakel met eigen ogen aanschouwen? Volg onderstaande link voor de mogelijkheden:

Bekijk alle 2023/2024 cruises hier >>

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)