MSC Cruises zorgt voor unicum met de start van twee World Cruises

De cruiseschepen MSC Poesia en MSC Magnifica van MSC Cruises zijn donderdag vertrokken uit het Italiaanse Genua voor gelijktijdige World Cruises – een primeur in de sector.

De twee schepen varen het begin van hun cruises samen, maar nemen aan de rand van de Middellandse Zee afscheid van elkaar om vervolgens via verschillende routes rond de wereld te reizen. Passagiers zullen de wereld ontdekken terwijl ze hun koffers uitgepakt kunnen laten tijdens hun 119-daagse reis aan boord van de MSC Magnifica en 117-daagse reis met de MSC Poesia.

Tijdens hun cruise zullen ze niet alleen bijzondere bestemmingen ter wereld bezoeken, maar de wereld ook ontdekken via hun smaakpapillen. Naast de internationale dineermogelijkheden aan boord, kunnen ze tijdens de World Cruises 2023 iets extra speciaals beleven met menu’s die zijn samengesteld door bekroonde chefs. Deze chefs uit diverse delen van de wereld, zullen op verschillende momenten tijdens de cruises aan boord komen om complete drie- of vier gangenmenu’s te bereiden die elk het allerbeste van hun lokale keuken laten zien.

MSC Cruises heeft daarnaast ook een speciaal programma samengesteld met tal van uiteenlopende activiteiten, variërend van ijsbeeldhouwen tot champagne proeven, een breed scala aan gastlezingen over gespecialiseerde onderwerpen, meer dan 30 verschillende grootschalige shows, gastoptredens plus danslessen en taalklassen. 

Deeltrajecten beschikbaar

Cruisereizigers die in 2023 nog tal van wereldlocaties willen ontdekken, kunnen de laatste beschikbare hutten boeken op deeltrajecten van de MSC World Cruises 2023. Daarnaast zijn er nog hutten beschikbaar voor de MSC World Cruise 2024 die in januari 2024 van start gaat en een gloednieuwe route biedt die 52 bestemmingen in 31 verschillende landen omvat. De reis voert door de Middellandse Zee en de Rode Zee, Zuid-Amerika, de Caraïben, de VS & Canada, waarna wordt teruggekeerd naar Europa via Groenland en IJsland.

Ben jij geïnteresseerd in een World Cruise van MSC Cruises? Bekijk de mogelijkheden via:

MSC Cruises

Hoe is het cruisen bij MSC Cruises? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)