Cruisereiziger
COVIDHygiene

Geen vaccinaties en testen meer nodig voor TUI Cruises

Rederij TUI Cruises met haar vloot Mein Schiff-schepen laat per 1 februari 2023 grotendeels de vaccinatie- en testplicht vallen. Uitzonderingen gelden nog wel voor Azië cruises en cruises met meer dan 4 opeenvolgende zeedagen. Ook kunnen lokale bepalingen nog aanpassingen vereisen, zoals op cruises naar Midden-Amerika waar ongevaccineerde gasten dagelijks moeten testen.

TUI Cruises heeft haar gezondheidsconcept als één van de eersten ingevoerd, en met de afschaffing ervan behoort ze tot ook één van de laatsten.

Bekijk een paar mooie cruises:
Jaar >> ()
2023 ()
2024 ()
2025 ()
Regio >>
Afrika
Alaska
Azië
Canarische Eilanden
Caribisch gebied
Groot-Brittannië
Middellandse Zee
Midden-Oosten
Noord-Amerika
Noord-Europa
Oceanië
Oost-Middellandse Zee
Oostzee
West-Europa
West-Middellandse Zee
Zuid-Amerika

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger