Cruisereiziger
Renovatie

Eerste beelden van gerenoveerde Riviera van Oceania Cruises

Het cruiseschip Riviera van Oceania Cruises heeft eind vorig jaar een uitgebreide renovatie ondergaan tijdens een droogdok in het Franse Marseille. Het was de meeste ambitieuze OceaniaNEXT-renovatie van de rederij tot nu toe. In 40 dagen tijd werden voornamelijk de suites, hutten en publieke ruimtes volledig opnieuw ingericht.

Volledig nieuwe suites en hutten van vloer tot plafond

De suites en hutten van Riviera zijn opnieuw ontworpen om meer comfort bieden. De nieuwe inrichting doet denken aan de sfeer van Parijs en Newport met nieuw meubilair, gerestylede nieuwe badkamers met extra grote douches, moderne verlichting en tal van nieuwe functies zoals meer stopcontacten en USB poorten.

Publieke ruimtes en restaurants

Naast de hutten zijn ook de restaurants, bars en lounges voorzien van nieuwigheden. Ze hebben allen een elegante restyling gekregen. The Grand Dining Room is uitgerust met leren fauteuils en zacht nieuw tapijt. Buiten op het terras bevindt zich een nieuwe trattoria waar o.a. pizza’s worden geserveerd. Steakhouse Polo Grill heeft een nieuwe eigentijdse inrichting gekregen met behoud van de leren stoelen en gepolijste houten lambrisering maar met nieuwe vloerbedekking en wandbekleding. Verder heeft de lounge Horizons een compleet nieuw ontwerp, lichter, helderder en luxueuzer dan voorheen.

Riviera vaart nog tot medio maart vanuit Miami diverse cruises naar het Caribische gebied, Mexico en Midden-Amerika. Daarna keert ze terug naar Europa voor cruiseprogramma’s in de Middellandse Zee en West- en Noord-Europa.

Heb jij interesse in cruisen met Riviera van Oceania Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger