Cruisereiziger
Prijsvraag

Prijswinnaars jubileumeditie Cruise & Style Magazine bekend!

Cruisereiziger.nl geeft in samenwerking met uitgeverij Beckx Media vijf magazines Cruise & Style weg. Door het insturen van een email voor 28 januari 2023, kon je meedingen naar één van de exemplaren. Uit de vele inzendingen hebben we 5 prijswinnaars getrokken:

Prijswinnaars

De prijswinnaars zijn:

  • P van der Vlies
  • R. de Ruijter
  • J. Valk
  • D. van Eijk
  • V. Limonet

Van harte gefeliciteerd!

Wij nemen contact op met de prijswinnaars. Zij krijgen het magazine Cruise & Style opgestuurd.

Te Koop bij

Heb je niet gewonnen? Het magazine CRUISE & STYLE 2023-2024 is verkrijgbaar bij de boekhandel, à € 6,95, online te bestellen via www.cruisestyle.nl of mail naar rudy@cruisestyle.be

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)