Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Celebrity Cruises Nederland wordt sponsor van ADO Den Haag Vrouwen

Celebrity Cruises Nederland heeft dinsdag bekendgemaakt dat het shirtsponsor wordt van ADO Den Haag Vrouwen.

Kees Punt, voorzitter ADO Den Haag Vrouwen: ‘’We zijn Celebrity Cruises Nederland erg dankbaar voor het vertrouwen en de steun die ze bieden. Dat Celebrity Cruises daarnaast ook gedreven is om een belangrijke bijdrage te leveren aan de maatschappelijke doelstellingen van onze mooie club, geeft aan wat zij als organisatie belangrijk vinden. Dit zorgt direct voor een warm gevoel, waardoor we de samenwerking met veel enthousiasme tegemoetzien.

Hans Venhuizen, directeur Amca Cruises / Celebrity Cruises Nederland: ‘’Wij zijn als de Nederlandse vertegenwoordiger van Celebrity Cruises gevestigd in Den Haag. De link met ADO Den Haag Vrouwen was dus snel gemaakt. Celebrity Cruises geeft aan boord van hun cruiseschepen een ruime mogelijkheid aan ontspanning en sport, dit sluit goed aan bij het voetbal. ‘’Dit is meer dan alleen een sponsorovereenkomst, omdat Celebrity Cruises staat voor acceptatie, gelijkheid en vooruitgang. Wij zijn dus niet alleen rugsponsor maar zullen met ADO Den Haag Vrouwen samenwerken om aandacht te vragen voor onze gezamenlijke kernwaarden, het vrouwenvoetbal in Nederland meer aandacht te geven en een groter publiek te laten kennis maken met Celebrity Cruises.’’

‘’De samenwerking met ADO Den Haag Vrouwen zien wij daarom vol vertrouwen tegemoet. Wij hopen de voetbalvrouwen een steun in de rug te geven, vandaar dat we ook rugsponsor worden.’’, vervolgt Venhuizen met een knipoog. ‘’Hopelijk kunnen wij in de toekomst samen met de selectie en het management van ADO Den Haag Vrouwen nog meer voor elkaar betekenen. Vanaf ons allereerste gesprek voelen wij ons welkom in de familie van ADO Den Haag Vrouwen. Op naar een mooie samenwerking!’’, sluit de directeur van Celebrity Cruises Nederland af.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)