Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Norwegian Cruise Line brengt traditionele veiligheidsoefening terug

Norwegian Cruise Line gaat terug naar de traditionele veiligheidsoefening, zo meldt de rederij in een schrijven aan reisbureaus. De rederij had sinds de herstart een aangepaste veiligheidsoefening die bestond uit een aantal digitale stappen en het gebruik van den app, waarna gasten op eigen gelegenheid naar de verzamelplek moesten om zich daar te melden. Met name het aantal contactmomenten met andere gasten werd daarbij geminimaliseerd.

Op elk schip zal nu bij de eerstvolgende nieuwe cruise de traditionele veiligheidsoefening terugkomen. Een duidelijke reden geeft de rederij niet, maar het besluit komt voort uit het ‘voortdurend evalueren van de procedures’.

Bij de traditionele oefening gaan gasten op een vast tijdstip naar de aangewezen verzamelplek waar ze het alarmsignaal horen en uitleg krijgen hoe een reddingsvest aan moet. Gedurende deze oefening liggen alle activiteiten, bars en lounges stil en zijn deze gesloten voor bijvoorbeeld drankjes.

Bekijk NCL cruises bij:

Sunweb - Nieuw! Corendon - Nieuw! Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Cruise Travel Cruisewinkel Stip Zeetours


 

Hoe is het cruisen bij Norwegian Cruise Line? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)