Cruisereiziger
Aanbieding

Holland America Line geeft je mediterrane vleugels

Nu het vliegen een stuk duurder is geworden, pakt cruisemaatschappij Holland America Line uit met een aantrekkelijke aanbieding voor het mediterrane cruiseseizoen 2023, dat loopt van april tot november.

Een cruisevakantie op de Middellandse Zee staat voor genieten van de zon, mooie vergezichten, interessante reisbestemmingen en heerlijke gastronomie. Duurdere vliegtickets hoeven geen spelbreker te zijn om dit te kunnen beleven. Wie voor 28 februari 2023 via Holland America Line een cruisevakantie op de Middellandse Zee boekt, profiteert via de ‘Fly & Cruise-aanbieding’ van tot 500 euro voordeel op de vliegtickets, wanneer cruise en vluchten samen worden geboekt. Hierbij zijn ook de luchthaventransfers gratis.

De Mediterrane routes zijn vaak uniek. In het aanbod zijn namelijk verschillende combinaties mogelijk, zodat men niet alleen kan genieten van een extra lange vakantie, maar ook ontzettend veel kan ontdekken vanop de Middellandse Zee (in totaal 35 cruises). De cruises die in aanmerking komen voor de Fly & Cruise aanbieding zijn hier te raadplegen.

Enkele voorbeelden van de routes:

Cruise “Mediterrane Rivièra” (7 nachten) – vertrek op 24 april – met de Oosterdam
Een ideale cruise om te ontdekken hoe fijn het is om de Middellandse Zee te ontdekken per schip. Vanuit Rome wordt koers gezet naar Napels (Vesuvius, Pompeï) en Palermo (Sicilië). Na een volle dag in Tunis geeft een zeedag de kans om maximaal van het schip en haar faciliteiten te genieten, en zich klaar te maken voor het bezoek aan Livorno, de scheve toren van Pisa of Florence (Firenze), een van de meest unieke cultuursteden van Europa. Het erg attractief geworden Marseille zorgt voor de ultieme verrassing, de dag voor het einde van de cruise in Barcelona.

Cruise: “Heilig Land En Oude Koninkrijken” (12 nachten) – vertrek op 11 juni – met de Oosterdam
Trieste, vlakbij Venetië, is de ideale vertrekhaven om via de Adriatische Zee oostwaarts te varen tot Haifa (Israël), ideale uitvalsbasis voor Jeruzalem, of Bethlehem, de belangrijke pelgrimsplaats voor joden, christenen en moslims. Het is alsof elke dag een bladzijde van het geschiedenisboek wordt omgedraaid. Van de Griekse oudheid met historische plaatsen als Athene en Olympia, tot de sites uit de mythologie: Koning Minos in Kreta, Zeus in Rhodos, of Aphrodite in Cyprus.

Cruise: “Griekse Betovering” (7 nachten) – vertrek op 23 juni – met de Oosterdam
Slechts één keer hoeven die koffers uitgepakt te worden om tussen Trieste en Piraeus (Athene) een onvergetelijk reis te maken naar het beste wat de Oostelijke Middellandse Zee te bieden heeft: de Kroatische Kust met het schitterende Split en het charmante Korcula, en twee toppers van Griekse eilanden, Santorini en Rhodos. In de Turkse badplaats Kusadasi kan alles: strand, shopping en ook het bezoek aan de UNESCO-site van Efeze.

Cruise: “Adriatische Droom” (12 nachten) – vertrek op 14 juli – met de Oosterdam
Deze reis begint met een volle dag in de Adriatische Zee, ideaal om de vakantie te beginnen, van het cruisen te genieten en energie op te doen voor de volgende dagen. Want elke dag brengt een nieuw avontuur: Sarandë (Albanië), Olympia, Kreta, Mykonos, Valletta (Malta), Palermo, Napels. De reis eindigt in Civitavecchia, de haven van Rome.

Cruise: “Griekse Odyssee” (12 Nachten) – vertrek op 26 juli – met de Oosterdam
Een ideale cruise om kennis te maken met het beste wat Griekenland te bieden heeft: Nafplion, de oude hoofdstad en Athene, de nieuwe hoofdstad, waarbij het schip als een hotel in de wereldberoemde haven van Piraeus ligt. Het vulkanisch eiland Santorini en het totaal verschillende Corfu. Het historische Olympia. Een dag in Heraklion, Kreta. De haven van Napels binnenlopen met de imposante Vesuvius, aan dek staan in de Straat van Messina of diep in de Baai van Kotor varen (Montenegro) zijn hoogtepunten die men alleen per schip kan beleven.

Cruise: “Iberisch Avontuur, Eeuwenoude Mysteries En Egypte” (25 Nachten) – vertrek op 6 september – met de Nieuw Statendam
Van Denemarken tot Egypt. Het klinkt onwaarschijnlijk maar deze cruise met vertrek op 6 september doet het. Het is een reis met een veelvoud aan citytrips, met fantastische steden als Lissabon, Sevilla, Barcelona, Caïro en Istanbul. Terwijl de bemanning zorgt dat het schip op de volgende bestemming geraakt kunnen de gasten genieten van alle faciliteiten. Deze fascinerende cruise stopt ook in bekende plaatsen als Porto, Santorini en Mykonos.

150 jaar

In 2023 viert Holland America Line met trots haar 150-jarig bestaan. Alle elf premium schepen uit de Holland America Line vloot varen onder de Nederlandse vlag en zijn mid-size, oftewel middelgroot, variërend van een capaciteit voor 1430 tot maximum 2.668 passagiers. Hierdoor blijft de sfeer aan boord intiem en kunnen de schepen aanleggen op plaatsen waar de grotere schepen dat niet kunnen. Dit zorgt voor interessante en verrassende vaarroutes en aanlegplaatsen. Aan boord van de schepen wordt zowel Engels als Nederlands gesproken, dagprogramma’s en menu’s zijn beschikbaar in het Nederlands, en bepaalde excursies bieden Nederlandstalige gidsen. Centraal bij Holland America Line staan hoogstaande premium service, gastronomie en persoonlijke vrijheid.

Praktisch – De Fly & Cruise aanbieding in het kort:

De Fly & Cruise promotie geldt voor 35 mediterrane cruises, van één-week cruises tot langere cruises. De 500€ korting op vliegtickets geldt per persoon. Indien de vluchten duurder dan 500€ blijken te zijn, dan past de klant het verschil bij. De luchthaventransfers zijn gratis, tenminste als de vluchten aansluiten met de inscheping en ontscheping.

Boek bij:

ANWBCaptain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Bekijk een aantal mooie cruises van Holland America Line (vallen niet allen onder de aanbieding)

Jaar >
2023
2024
2025
2026
Prijs >
Onder €500
€500-€1000
€1000-€1500
€1500-€2000
€2000-€2500
Boven €2500
Bestemming >
Afrika
Alaska
Azië
Canarische Eilanden
Caribisch gebied
Groot-Brittannië
Middellandse Zee
Midden-Oosten
Noord-Amerika
Noord-Europa
Oceanië
Oost-Middellandse Zee
Oostzee
West-Europa
West-Middellandse Zee
Zuid-Amerika
Zuid-Pool

15-daagse cruise Groot-Brittannië, Schotland en Ierland met de Rotterdam

15-daagse cruise Noordkaap met de Rotterdam

22-daagse cruise Schotland, IJsland en Groenland met Nieuw Statendam uit Amsterdam

8-daagse cruise Noorse Fjorden met de Rotterdam

Cruise ABC eilanden & Bahama’s met de Rotterdam

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)