Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Oceania Cruises noemt Vista’s zusterschip Allura

Oceania Cruises heeft haar toekomstige 8e cruiseschip in de vloot Allura genoemd. Ze is een zusterschip van de Vista, die in mei 2023 in de vaart zal komen, terwijl de Allura in 2025 in de vaart komt. Het nieuwe schip met een capaciteit van 1.200 passagiers (60.000 ton) wordt gebouwd op de Fincantieri-scheepswerf in Sestri Ponente, Italië, nabij Genua.

“Bij Oceania Cruises zijn we altijd op zoek naar manieren om ons aanbod te ontwikkelen, te verbeteren en te moderniseren om onze veeleisende gasten voortdurend te verrassen”, aldus Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises. De naam Allura is afkomstig van het Engelse woord ‘allure’, dat verleiden betekent.

“We zijn heel blij met de grote vraag die we hebben gezien naar Allura’s zusterschip, Vista. Het eerste seizoen van 2023 is al uitverkocht, en we weten dat Allura net zo populair zal zijn bij onze gasten.”

Allura zal een aantal nieuwe onderdelen aanbieden, waaronder restaurant Ember dat een luxe signature restaurant is met vernieuwde Amerikaanse klassiekers en ook Aquamar Kitchen. Beide debuteren op de Vista in mei. Ook zal de Allura de grootste standaard passagiershutten aan boord hebben en een nieuwe Chef’s Studio.

In haar eerste seizoen zal ze gaan varen in Europa en Amerika.

Oceania Cruises boek je bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Mooie Aanbiedingen
Vertrekjaar
2023
2024
2025
2026
Afrika
Alaska
Azië
Canarische Eilanden
Caribisch gebied
Groot-Brittannië
Middellandse Zee
Midden-Oosten
Noord-Amerika
Noord-Europa
Oceanië
Oost-Middellandse Zee
Oostzee
West-Europa
West-Middellandse Zee
Zuid-Amerika
Zuid-Pool
Wereldcruises

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger