Cruisereiziger
Doop

Eerste schip Explora Journeys wordt gedoopt in Civitavecchia

De ultraluxe cruisemaatschappij Explora Journeys, onderdeel van de MSC Group, heeft bekendgemaakt dat haar eerste nieuwbouwschip in de vloot Explora I op zaterdag 8 juli 2023 wordt gedoopt in het Italiaanse Civitavecchia (nabij Rome).

Het schip zet daarna koers naar Southampton (Engeland) voor haar officiële maiden voyage, een 16-daagse cruise in Noord-Europa met Kopenhagen (Denemarken) als eindbestemming. Deze reis start op maandag 17 juli 2023.

‘De aankondiging dat EXPLORA 1 over een paar maanden in Civitavecchia zal worden gedoopt is eens temeer een bewijs dat we op schema liggen om dit opwindende nieuwe lifestyle-merk en de eerste van 6 luxe schepen van de grond krijgen’, aldus CEO Michael Ungerer.

Heb jij interesse in cruises van Explora Journeys? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise TUI

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger